Papinkaivon latuasema vei voiton toistamiseen – tunnelma katossa

Papinkaivo

Tänä vuonna latuasemien tunnelma oli jälleen huipussaan, kun hiihtäjät matkasivat upeiden maisemien halki. Erityistä kiitosta saivat kaikki latuasemat, mutta tänä vuonna voiton vei jo toistamiseen Papinkaivon latuasema, jota pyörittävät Hollolan hirvenhiihtäjät.

Papinkaivo

Papinkaivon latuasema on onnistunut luomaan sellaisen hiihtokokemuksen, josta moni voi vain haaveilla. Tämä voitto perustuu hiihtäjien yleiseen palautteeseen, joka oli yksimielisesti kiittävää ja ylistävää. He ovat tehneet upeaa työtä varmistaen, että jokainen ohi sujahtava hiihtäjä saa parhaan mahdollisen palvelun ja kannustuksen.

Tapanila

Erityismaininnan saa tänä vuonna Tapanilan latuasema ja sen pitäjät, Lahden suunnistajat. Heidän energiansa ja iloisuutensa ovat olleet omiaan kohottamaan hiihtäjien mielialaa matkalla kohti maalia. Tapanilan latuasema on ollut viimeinen piristysruiske, tarjoten lämpimiä juomia, hymyjä ja tsemppihuutoja kaikille ohi hiihtäville.

Kiitämme kaikkia latuasemien pitäjiä – ilman teitä tämä upea tapahtuma ei olisi mahdollinen. Teidän panoksenne tekee Finlandia-hiihdosta sen, mitä se on: unohtumattoman elämyksen täynnä yhteisöllisyyttä, urheilun iloa ja suomalaista sisua.

Jatketaan samalla energialla ensi vuonnakin ja muistetaan kiittää näitä ahkeria vapaaehtoisia, jotka tekevät työtään suurella sydämellä.

Tunnelmia Hälvälästä

Previous
Previous

Ben Popp valittu Worldloppetin uudeksi presidentiksi

Next
Next

Finlandia-hiihto 2024 sai hyvät arvostelut – latuasemien arviot nousevat erinomaisiksi