Perinteiset urheilubrändit yhteistyökumppanuuteen – HartSport ja Finlandia-hiihto tarjoavat energisiä kilometrejä hiihtäjille

HartSport on Finlandia-hiihdon uusi latuasema- ja energiaravinnekumppani. Yli 50-vuotias Finlandia-hiihto ja Suomen ensimmäinen ja ikonisin urheiluravinnebrändi ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on mahdollistaa energisiä ja suorituskykyisiä hiihtokilometrejä jokaiselle hiihtäjälle.

Latuasemat ja asemilla tarjottavat juomat sekä energiatankkaukseen sopivat eväät ovat merkittävä osa Finlandia-hiihtoa ja sen palvelukonseptia. HartSport vahvistaa ja monipuolistaa kumppanuudellaan niin kilpahiihtäjille kuin harrastehiihtäjille tarjottavien energialähteiden kokonaisuutta.

HartSportin tarina ulottuu 43 vuoden päähän. HartSportin ovat kehittäneet urheilulääkärit ja tuoteperhe on laajentunut viimeisen vuoden aikana perinteisestä vihreästä voimajuomasta muun muassa energiageeleihin ja -karkkeihin. Brändi on niin legendaarinen, että se löytyy jopa Suomen Urheilumuseo TAHDOSTA.

Finlandia-hiihdon tapahtumajohtaja Markku Levanen on tyytyväinen legendaarisen urheiluravinteen näkymisestä tulevaisuudessa myös Finlandia-hiihdossa.

”Hartsporttia, hartsporttia huudettiin jo kymmeniä vuosia sitten massahiihtotapahtumissa. Perinteikkyys, mutta jatkuvasti kehittyvä tuotekokonaisuus on niin HartSportin kuin Finlandia-hiihdonkin yhteinen toiminta- ja ajatusmalli ja siksi onkin hienoa, että nämä kaksi brändiä toimivat nyt yhdessä liikkujien eduksi”, iloitsee Levanen. 

HartSport on Finlandia-hiihdon latuasema- ja energiaravinnekumppani. Kaikilla latuasemilla tarjotaan HartSportin energiajuomia sekä helposti syötäviä energiakarkkeja. HartSport näkyy monipuolisesti myös omalla nimikkoasemallaan Messilässä. Lisäksi kaikki osallistujat saavat HartSportin tuotteen monipuolisessa tuotepaketissa ilmoittautumisen yhteydessä. 

”Finlandia-hiihto on omassa lajissaan yhtä tunnettu kuin HartSport on omassa kategoriassaan - hiihto on suomalaisten kansallisurheilu, ja HartSport on jokaiselle kestävyyslajien harrastajalle yhtä tuttu kuin Finlandia-hiihto on hiihtäjille. Kun mietimme meitä kiinnostavia yhteistyökumppaneita, Finlandia-hiihto oli yksi niistä tapahtumista, jossa ehdottomasti halusimme olla mukana tukemassa jokaisen osallistujan nesteytystä ja suorituskykyä”, sanoo HartSport -tuotteiden Business Manager Sami Sundvik

HartSport toimii myös tulevien Sauvakävelyn MM-kisojen yhteistyökumppanina. Sauvakävelyn MM-kisat järjestetään Lahdessa 13.-15.9.2024. Kilpailuissa kävellään 5, 10 ja 21 kilometrin matkat sekä viesti. Lisäksi kuntoilijoille on tarjolla 5 kilometrin Finlandia Fun ohjattu yhteislenkki.

Perinteikkään energiajuoman lisäksi Finlandia-hiihdossa nähdään Puhdas+ -hyvinvointituotteita. Puhdas+ -tuotteet tunnetaan korkealaatuisista ainesosista ja vähäisistä lisäainemääristä ja korkeasta kotimaisuusasteesta.

www.finlandiahiihto.fi
www.hartsport.fi
www.puhdasplus.fi

Previous
Previous

 Finlandia-hiihdosta Ski Classics Challengers -sarjan osakilpailu

Next
Next

Ben Popp valittu Worldloppetin uudeksi presidentiksi