LAHTI - HOLLOLA - LAHTI
FINLANDIA-HIIHTO
24-25. helmikuuta 2018

Peruutusehdot

 

Peruutus- ja Hyvitysehdot

Mikäli Finlandia-hiihto joudutaan perumaan vaikeiden lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi, järjestäjä pidättää itselleen 50 % osallistumismaksusta ja 50 % maksetusta summasta hyvitetään seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä.

Kilpailijalla tai hänen yhteisöllään, joka peruuttaa hiihdon ei ole oikeutta saada osallistumismaksua takaisin. Kuitenkin kilpailija, joka peruuttaa osallistumisensa 31. joulukuuta mennessä on mahdollisuus siirtää maksamastaan osallistumismaksusta 50 % seuraavalle vuodelle ilmoittamalla peruutuksesta Finlandia-hiihdon toimistolle. → katso yhteystiedot

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Järjestäjä ilmoittaa hiihdon peruutuksesta tiedotusvälineissä ja Internetissä.

 

Sairastuminen

Sairaustapauksissa kilpailija voi siirtää 50 % maksetusta osallistumismaksusta seuraavalle vuodelle mikäli virallinen sairastodistus (lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus) on toimitettu viimeistään 31. maaliskuuta mennessä kilpailun jälkeen Finlandia-hiihdon toimistolle.

Toivomme, että ilmoitat toimistolle kuitenkin jo ennen hiihtoa tai kilpailupäivänä, mikäli et voi osallistua.

Sairastodistuksen voi postittaa tai toimittaa sähköpostitse skannattuna Finlandia-hiihdon toimistolle. → katso yhteystiedot

Osallistumisen voi myös vaihtoehtoisesti siirtää toiselle henkilölle. Siirrosta täytyy ilmoittaa Finlandia-hiihdolle henkilökohtaisesti tai valtakirjalla. Mikäli osallistumissiirto tehdään ennen jälki-ilmoittautumisen alkamista 6. helmikuuta, emme peri siirrosta erillistä korvausta. Mikäli siirto tehdään jälki-ilmoittautumisen aikana perimme siirrosta 10 euron lisämaksun.

 

Huom. Kaikki hyvitykset ovat voimassa seuraavan vuoden Finlandia-hiihtoon asti. Hyvitys ei ole voimassa enää tämän jälkeen. Kaikki hyvitykset ovat henkilökohtaisia, eikä hyvitystä voi siirtää toiselle henkilölle.

 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Finlandia-hiihto on voittoa tavoittelematon organisaatio. Osallistumismaksuista kertyneet saatavat (kulujen jälkeen) jaetaan tapahtumaa järjestävien urheiluseurojen, Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Urheilijat -46, kesken. Osallistumalla Finlandia-hiihtoon tuet suomalaista nuorisourheilua.